Thursday, December 07, 2006

Χριστουγεννιάτικο Bazaar!



Έρχονται Χριστούγεννα και μας πιάνουν οι ευαισθησίες μας.

Μας πιάνει επίσης η ανάγκη να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας (ξενόφερτο έθιμο,αλλά έχει ριζώσει πια,το ακολουθούμε!)

Αν θέλετε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου,ελάτε στο Bazaar των Δρόμων Ζωής αυτό το Σαββατοκύριακο,και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο στήριξης αποκλεισμένων κοινωνικά παιδιών και των οικογενειών τους στην περιοχή του Γκαζιού,αγοράζοντας στολίδια,εδέσματα και ολοκαίνουρια προϊόντα γνωστών εταιριών!

Οι Δρόμοι Ζωής είναι αμιγώς εθελοντική οργάνωση και με το Bazaar βγάζουμε τα περισσότερα έξοδα της χρονιάς,καθώς δεν εξαρτώμαστε από επιχορηγήσεις.Ως μέλος της παρακολουθώ και χαίρομαι την πρόοδο που κάνουν τα παιδιά και τα μικρά θαύματα που συντελούνται και σαν καλώ ολόψυχα να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

Για λεπτομέρειες για το πού και πότε,ρίξτε μια ματιά στην πρόσκληση!Η Περσεφόνης είναι κάθετος της Πειραιώς και περνάει μπροστά από την είσοδο της Τεχνόπολης στο Γκάζι.Είναι εύκολο να μας βρείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση δείτε εδώ:http://www.dromoi-zois.gr/

Για το τι έγινε στο προηγούμενο Bazaar (και τι θα χάσετε αν δεν έρθετε!)ρίξτε μια ματιά εδώ:http://volcaniccooking.blogspot.com/2005/12/blog-post_14.html

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι καλές Γιορτές!

Ο Γιορτινός Λύκος